Hyvinvointikaupat‪» Medi10.com -kauppa‪» Matkavirtsapullot‪»

Uribag Naisten Uribag-matkavirtsapullo

Uribag Naisten Uribag-matkavirtsapullo


Hinta
23,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
pakkausVarastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus
Uribag on tehty tilanteisiin, joissa WC:n käyttö ei ole mahdollista. Esim. joillekin ammattiryhmille (nosturinkuljettajat, purjelentäjät, autoilijat) ongelma on erityisen tuttu.

Uribag ratkaisee ongelman. Se on varma ja huomaamaton, pehmeästä ja repeytymättömästä lateksista valmistettu matkavirtsapullo, jota voi käyttää monta kertaa.

Uribag mahtuu pieneen tilaan. Sen runko ja kansi ovat muovia ja sen voi sulkea erittäin tiiviisti. Kansi on kiinni pullossa, mikä estää katomisen. Muovisen kaulaosan pituus on noin 8 cm ja halkaisija 4 cm. Pussiosa on pehmeää, repeytymätöntä lateksia, jonka vetoisuus on jopa 1,1 litraa. Tyhjänä talteenottopussi mahtuu kokonaan kaulaosan sisään.

Uribag tulee puhdistaa jokaisen käytön jälkeen. Henkilökohtaisessa käytössä Uribagin yksinkertaisin puhdistustapa on käsitiskiaine. Myös normaalit yleispesuaineet sopivat lateksille, kun laimennus tapahtuu ohjeen mukaan. Happamia tai hapettavia aineita (esim. kloori) ei saa käyttää. Pesun jälkeen on suositeltavaa antaa Uribagin kuivua täydessä koossaan ilman korkkia.

Erillinen malli miehille ja naisille.


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki