Hyvinvointikaupat‪» Rintapumppu.fi -kauppa‪»

Vuokrarintapumput

ALV on 1.9.2024 alkaen 25,5% päivävuokran alv muuttuu vastaavasti
RINTAPUMPUN VUOKRAUS

LUE VUOKRASOPIMUS HUOLELLISESTI. VUOKRAAMALLA PUMPUN SITOUDUT NOUDATTAMAAN VUOKRASOPIMUSTA.

Sopimusehdot:
Vuokrasopimus


PUMPUSSA SAA KÄYTTÄÄ VAIN AMEDAN TAI STERIFEEDIN PULLOSARJOJA/IMUKARTIOITA.
ILMAN SUOJAKALVOA OLEVAT PULLOSARJAT VOIVAT PÄÄSTÄÄ MAITOA TAI KOSTEUTTA PUMPUN SISÄLLE,
HEIKENTÄÄ IMUA JA SAATTAA BAKTEEREJA TAI HOMEITA MAITOON!!


HUOM! MUISTATHAN TILATA PULLOSARJAN ERIKSEEN!

Rintapumpun vuokraus on palvelu, jossa saat käyttöösi tarkastetun, testatun ja toimivan rintapumpun. Mikäli on syytä epäillä ettei pumppu toimi oikein, saat veloituksetta toisen tilalle. Vaihto edellyttää, että viallinen palautetaan.

Vuokraamme rintapumppuja postitse kaikkialle Suomeen. Pumpun vuokra koostuu aloitusvuokrasta sekä vuorokausivuokrasta. Lisäksi vuokrauksen yhteydessä maksetaan pantti, joka palautetaan pumppukokonaisuuden palauduttua ehjä.

Huomioithan, että vuokrahinta ei sisällä pullosarjaa, vaan se tulee ostaa erikseen. Mikäli sinulla entuudestaan on toimiva Ameda-pullosarja letkuineen ja liittimineen, ei uutta tarvitse ostaa.

Minimivuokra-aikaa ei ole. Kertynyt vuokra laskutetaan pumpun palautuksen yhteydessä tai automaattisesti puolen vuoden välein. Lasku lähetetään sähköpostilla asiakkaan tilauksen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen, sitä ei lähetetä kirjepostina. Muistathan tutustua pumpun vuokrasopimukseen ennen vuokrausta!

Vuokrattava kokonaisuus riippuu valitusta pumpusta:
Elite: rintapumppu, virtajohto(kiinteä tai erillinen), kaksiosainen vihreä kotelo, sen pehmuste sekä käyttöohje.
Finesse: rintapumppu, virtajohto, laatikko (käytetään, kun pumppu palautetaan) sekä käyttöohje.

Pumpun käyttämiseksi tarvitaan Pullosarjan voi tilata tältä samalta sivulta. Pullosarjaan saa myös varaosia.

Ameda Eliteen sopii molemmat, Eco ja Hyegiene, pullosarjat. Merkittävin ero sarjoilla on korkki. Eco-sarjan pullokorkki on umpinainen ja Hygiene-sarjan pullokorkissa on tuttiaukko. Mitta-asteikko on Hygiene-sarjassa hieman selkeämmin näkyvä.
(Pullosarjan ohje)

Pumppu on ehjä ja oikein säädetty. Vuokrausten välillä jokainen pumppu puhdistetaan, imutehot sekä toiminnot tarkistetaan ja pumppu säädetään ja huolletaan tarvittaessa. Vuokraamasi pumpun huoltopäivä löytyy pumpun pohjasta.

Voit olla varma, että vuokraamasi pumppu on ehjä, turvallinen ja luotettava ja sen imu on valmistajan määräysten mukainen.

Vuokrauksen hinnat:
Aloitusvuokra (sis. asiakaspalautuksen)
8,00 €
Vuorokausivuokra
31.8.2024 asti 1,65 € sis.alv 24% 1.9.2024 alkaen  1,67 € sis. alv 25,5% 
Pantti (sis 24% alv)
125,00 €
Toimituskulu määräytyy verkkokauppatilauksen loppuhinnan mukaan
Sopimuksessa on hinnat tarkemmin eriteltyinä.

Ameda Elite on hiljainen, sähköllä toimiva rintapumppu ammattilaisille. Se on kätilöiden, imetysasiantuntijoiden ja äitien suosittelema erittäin laadukas ja kestävä sähkörintapumppu, joka mahdollistaa kummankin rinnan yhtäaikaisen pumppaamisen. Kaksoispumppaus puolittaa pumppaamisen käytetyn ajan, edesauttaa maidon herumista ja ehkäisee maidon hukkavuodon. Erillinen säätö imuteholle ja -rytmille mahdollistaa vauvan oman imurytmin täydellisen jäljittelyn.

Rintapumpusta on apua myös rintatulehduksen (mastiitti) ehkäisyssä ja hoidossa: Pumppaamalla säännöllisesti ja riittävän usein rintojen tyhjennys tapahtuu tehokkaasti, eivätkä maitotiehyet pääse tukkeutumaan.

Patentoitu silikonikalvotekniikka suojelee maitoa viruksilta ja bakteereilta sekä pitää pumpun puhtaana. Silikonikalvotekniikan ansiosta pumpun imu ei ole herkkä ilmavuodoille ja tuplapulloissa säilyy imu myös silloin, kun toinen pullo ei ole käytössä - kuten vaikka puhelimeen vastattaessa.

Pumppu ja tarvikkeet on helppo puhdistaa ja pitää puhtaana. Pumpun imuosan saa irti ja sen voi puhdistaa erikseen. Elite on yhteensopiva kaikkien Ameda-pullosarjojen kanssa.

Käyttö: Ennen käyttöä tutustu huolellisesti pumpun mukana tuleviin käyttöohjeisiin.

Palautus: Pumppu palautetaan postitse samassa pahvilaatikossa, jossa se toimitettiin. Palautus ei maksa sinulle mitään, kun kerrot postille, että kyseessä on asiakaspalautus Medi10 Oy:lle. Katso tarkemmat ohjeet sopimuksesta.

Mikäli sinulla ei entuudestaan ole Amedan pullosarjaa, tilaa se pumpunvuokrauksen yhteydessä.