Hyvinvointikaupat» Rintapumppu.fi -kauppa» Rintapumput ja tarvikkeet» Sähkökäyttöiset Ameda rintapumput» Ameda Finesse»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Bäsmä R. kirjoitti 23.7.2020:
Yleisarvosana
Olen joutunut pumppaamaan kaiken maidon alusta asti, joten Ameda Finesse tuplapumppausominaisuudessaan on ollut ihan taivaan lahja. Päädyin ostamaan laitteen omaksi jo viikon käytön jälkeen. Siinä on ainakin itselleni hyvä imuteho ja kun liittää kevyen mekaanisen lypsämisen 15 min imusyklin loppuminuuteille, niin saa vielä hyvät lisäprosentit maitoa irti. Laite on melko hiljainen, mutta yöllä laitan tyynyn laitteen päälle etten herätä vieruskavereita. 😊 Ei ole laite siitäkään kuumentunut. Extra plus tulee siitä, että laite toimii tehokkaasti myös AA-paristoilla, eli sen voi helposti napa mukaan ja vaihtaa tarvittaessa vaikka huonetta tai ottaa vaippalaukkuun päiväreissulle mukaan. Paristot vaikuttaa kestävän laitteessa hyvin. 👌
Kanwara T. kirjoitti 4.9.2019:
Yleisarvosana
Todella tyytyväinen ei moitittavaa. Olen käyttänyt spectraa, madelan ja aventin mikään ei vedä vertoja tähän pumppuun. Hintansa värtti.
Enna G. kirjoitti 27.8.2019:
Yleisarvosana
Kätevä sähköpumppu kotikäyttöön. Helppo koota ja puhdistaa.
Emilia L. kirjoitti 14.2.2019:
Yleisarvosana
Todella hyvä kotikäyttöön, hinta-laatusuhde mahtava :) voin suositella