Ameda STERIILI YHDEN PULLON SARJA, laatikko 24 kpl

Ameda STERIILI YHDEN PULLON SARJA, laatikko 24 kpl


Hinta
419,81 + toimituskulut
Sis. alv 24 %
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.


Määrä
pakkaus(ta)Ameda STERIILI YHDEN PULLON SARJA, 24 pakkausta

Varastossa
Tuotteen kuvaus

YHTEENSOPIVA AMEDA-VUOKRAPUMPUN KANSSA

Laatikossa on 24 pullosarjaa

Ameda rintapumppuihin voi kytkeä kaksi pullosarjaa, jolloin maitoa voi pumpata molemmilta rinnoilta samaan aikaan
.

Silloin pumppaukseen käytetty aika lyhenee eikä maitoa mene hukkaan.

Steriilit Ameda Eco pullosarjat soveltuvat Amedan sähkökäyttöisiin rintapumppuihin Eliteen, Purely Yours Lactalineen ja Unaan.

Koska tuote on steriili, se on valmis heti käytettäväksi ilman mitään puhdistamista ennen käyttöä. Ensimmäisen käytön jälkeen pullosarja puhdistetaan kuten Eco pullosarjoja normaalistikin.

Käytön jälkeen osat puhdistetaan kiehuvassa vedessä letkua ja liitintä sekä valkoisia kansia lukuunottamatta. Nekin voi kiehauttaa, joskaan osat eivät ole tekemisissä maidon kanssa, eivätkä siten myöskään vauvan. Mikäli terveydenhuollon ammattilaiset antavat tästä yleisestä ohjeesta poikkeavia neuvoja, niitä noudatteaan aina ensisijaisesti.

Eco-pullosarjan pakkaus on täydellinen kokonaisuus, johon kuuluu 1 kappale seuraavia osia: pumppuun laitettava liitin (johon voi yhdistää kaksi pulloa), imuletku, imukartio, kartion kansi, pumpun silikonikalvo, imuventtiili, keräyspullo ja sen umpinainen kierrekansi sekä käyttö- ja puhdistusohjeet. Pullosarja on itsenäinen kokonaisuus.

Amedan pullosarjoissa on silikoninen kalvo. Se toimii virusbarrieerina, joka eristää maidon pumpusta ja letkuista. Pumpussa ja letkuissa oleva ilma ei ole tekemisissä maidon kanssa. Sen seurauksena maito on aina puhdasta. Myöskin pumppu ja letkusto pysyy puhtaana eikä niihin tiivisty kosteutta, joka voisi aiheuttaa kasvustoa.

Ameda Eco-pullosarjat evät ole yhteensopivia EHP-käsipumpun kanssa. EHP:n kanssa suosittelemme käytettäväksi Hygiene-pullosarjaa.

Steriiliä tuotetta ei voi palauttaa edes avaamattomana.

Pullosarjan käyttöohje


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki