Hyvinvointikaupat » Medi10.com -kauppa » Inkontinenssi » Kertakäyttöiset vaipat ja tippasuojat » Vyövaipat Attends Flex » Attends Flex 9 »

Attends Flex 9 L


Hinta
31.60
USD $
+ toimituskulut
Sis. alv 0%

Määrä
pakkaus

Heti varastossa


Saatavuus
Heti

Varastotilanne

Tuotteen kuvaus
1 pussi, 26 kpl

Attends Flex 9 L-vyövaippa on helppokäyttöinen, vaikeaan inkontinenssiin suunniteltu vaippa. Kaikkiin Flex -tuotteisiin sisäänrakennettu kosteusindikaattori muuttaa väriä osoittaen vaipanvaihtotarpeen. Attends Flex -vaipat takaavan maksimaalisen suojan ja ne on helppo kiinnittää.


Attends Flex-vyövaipoissa on aivan erityinen kiinnityssysteemi, jonka ansiosta ne ovat helppokäyttöisiä. Ne on suunniteltu keskivaikeasta erittäin vaikeaan inkontinenssiin. Attends Flex-vaipat ovat pehmeitä, mukavia ja huomaamattomia käytössä.

Flex -tuotteissa on tehokas imualue ja ohivuotosuojat reunoilla antamassa käyttövarmuutta.

Lisätietoa:

Attends Flex -vyövaipat ovat erittäin helppo asetella paikoilleen myös ilman avustusta. Aluksi vyöosa sovitetaan vyötärön ympärille. Tämän jälkeen vaippaosa on helppo asetella paikoilleen vetämällä se eteen ja kiinnittämällä vyöosaan.

Flex -tuotteissa on tehokas imualue ja ohivuotosuojat reunoilla antamassa käyttövarmuutta.

Attends Flex -tuotteiden pehmeän ja hengittävän ulkopinnan ansiosta tuote hengittä ja iho pysyy terveenä. Imuytimen Odour Protection -hajunestojärjestelmä vähentää epämiellyttävien hajujen syntymistä.

Vaatekoko: L
Lantionympärys: 85 - 125 cm
Imukyky: 9


Yleisjako eri imukykyjen kesken on seuraava:

Lievä inkontinenssi: Imukyvyt 0-3

Keskivaikea inkontinenssi: Imukyvyt 4-5

Vaikea inkontinenssi: Imukyvyt 6-10Attendsin kaikki vaippatuotteet ovat CE-merkittyjä (MDD 93/42/ ECC direktiivin mukaan) eivätkä sisällä PVC:tä tai lateksia.

Imukyky
9

Koko
L

Paino
0.713 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)

Tilavuus
23.14 Litraa

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki