Hyvinvointikaupat » Medi10.com -kauppa » Inkontinenssi » Kertakäyttöiset vaipat ja tippasuojat » Vyövaipat Attends Flex » Attends Flex 9 »

Attends Flex Super 9 M


Hinta
25.98
USD $
+ toimituskulut
Sis. alv 0%

Määrä
pakkaus

Heti varastossa


Saatavuus
Heti

Varastotilanne

Tuotteen kuvaus
1 pussi, 26 kpl

Attends Flex -vyövaippasarja on suunniteltu vaikeaan/erittäin vaikeaan inkontinenssiin ja/tai ulosteinkontinenssiin. Kaikkiin Flex -tuotteisiin sisäänrakennettu kosteusindikaattori muuttaa väriä osoittaen vaipanvaihtotarpeen. Attends Flex -vaipat takaavan maksimaalisen suojan ja ne on helppo kiinnittää.

Attends Flex-vyövaippojen joustava kiinnitysratkaisu mahdollistaa vyön kiinnittämisen mukavasti vyötärön ympäri ennen vaipan asettamista.Lahkeensuiden muotoillut joustonauhat parantavat istuvuutta ja vähentävät ohivuotojen riskiä. Vaippaytimessä oleva super-absorbentti tarjoaa parantunutta varmuutta vuotoja vastaan, ihon kuivuutta ja hajunestoa.

Vaipan anatominen muotoilu takaa napakan ja miellyttävän istuvuuden. Attends Flex-vaipat ovat pehmeitä, mukavia ja huomaamattomia käytössä.

Lisätietoa:

Attends Flex -vyövaipat ovat erittäin helppo asetella paikoilleen myös ilman avustusta. Aluksi vyöosa sovitetaan vyötärön ympärille. Tämän jälkeen vaippaosa on helppo asetella paikoilleen vetämällä se eteen ja kiinnittämällä vyöosaan.

Flex -tuotteissa on tehokas imualue ja ohivuotosuojat reunoilla antamassa käyttövarmuutta.

Attends Flex -tuotteiden pehmeän ja hengittävän ulkopinnan ansiosta tuote hengittää ja iho pysyy terveenä. Imuytimen Odour Protection -hajunestojärjestelmä vähentää epämiellyttävien hajujen syntymistä.

Vaatekoko: M

Lantionympärys: 75 - 105 cm

Imukyky: 9

Imukyky
9

Koko
M

Paino
0.583 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)

Tilavuus
17.75 Litraa

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki