Hyvinvointikaupat» Medi10.com -kauppa» Kotihoitoon»

Toimiq Restoraattori

Toimiq Restoraattori


Hinta
31.59
USD $
+ toimituskulut
Sis. alv 0%
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.


Määrä
pakkaus


Toimitusaika arviolta (delivery time) 3 - 15 vrk.


Saatavuus
Arviolta 3 - 15 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
Restoraattori, jota myös polkulaitteeksi kutsutaan, on kotikäyttöön mainiosti soveltuva kuntoutuslaite käsien ja jalkojen liikeratojen harjoittamiseen ja heikentyneiden lihasten voimistamiseen. Se myös parantaa verenkiertoa sekä koordinaatiota jaloissa ja käsivarsissa.

Tukevasti paikoillaan pysyvä laite voidaan asettaa lattialla tai pöydälle sen mukaan, harjoitetaanko sillä ylä- vai alaraajoja. Polkimissa / kahvoissa on lenkit, jotka auttavat käsien tai jalkojen pysymisessä paikallaan. Restoraattori on valmistettu kromatusta teräksestä ja se on mekaaninen.

Restoraattorissa on vastus, joka on säädettävissä laitteen päällä olevan säätöruuvin avulla. Mekaanisen restoraattorin tarjoama vastus on kevyt ja laite on tarkoietttu nimenomaan liikeratojen harjoittamiseen ja nestekierron parantamiseen. Se on erinomainen kuntoutuslaite, mutta se ei ole esim. kuntopyörään verrattava kuntolaite.

Kommentit
Anonyymi kirjoitti 6.3.2021:
Yleisarvosana
Laite kuumenee aika nopeasti, siitä on huomautettu. Enole vielä pystynyt selkäongelmani vuoksi täysin hyödyntämään laitetta, mutta selkeä ja sopivan kokoinen laite harjoitteluun !
Veikko K. kirjoitti 24.2.2021:
Yleisarvosana
Juuri sellainen kuin toivoin, pieni kokoinen ja tehokas.
Pia R. kirjoitti 27.8.2020:
Yleisarvosana
Edullinen ja näppärän kokoinen kevyeen jumppaan ja nivelten liikkuvuutta lisäämään. Luistonestomatto on tarpeellinen jos alusta on liukas, koska laite on kevyt. Vastusta saa jonkin verran. Hintansa arvoinen ostos.
Kari H. kirjoitti 15.12.2019:
Yleisarvosana
Yksinkertainen laite ilman mitään lisäherkkuja. Hinta edullinen ja ajaa hienosti asiansa jalkojen liikeratojen harjoittamiseen.
Marja V. kirjoitti 12.6.2019:
On varmasti hyvä laite henkilölle jolla on heikommat jalka-ja käsilihakset kuin itselläni.Minulle ei siis soveltunut.
Lisää kommentti

Tuotemerkki