Hyvinvointikaupat » Medi10.com -kauppa » Inkontinenssi » Kertakäyttöiset vaipat ja tippasuojat » Inkohousut eli housuvaipat, Attends Pull-Ons »

Attends Pull-Ons Normal 3 L


Hinta
27.52
USD $
+ toimituskulut
Sis. alv 0%

Määrä
pakkaus

Heti varastossa


Saatavuus
Heti

Varastotilanne

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus

Attends Pull-Ons 3 on sarja lievään virtsankarkailuun tarkoitettuja inkohousuja (vaippahousu), joiden imukykyinen ydin auttaa vähentämään ohivuotoja ja epämiellyttävien hajujen syntymistä sekä edistää ihon kuivuutta. Malliltaan housut ovat vartalonmyötäiset ja suunniteltu näyttämään tavallisilta alushousuilta. Joustavan vyötärön ja lahkeensuiden joustoreunojen ansiosta istuvuus on hyvä. Ne eivät erotu vaatteiden alta, eivätkä kahise liikuttaessa. Helppo pukea ja riisua kuten normaalit alusvaatteet.

Pull-Ons inkohousu mukautuu vartalotyypin mukaan ja antaa erityistä suojaa aktiiviseen elämäntyyliin.

Inkohousut voi helposti ottaa pois repimällä sivun auki.

Vaipan toimivuuden takia oiken koon valinta on tärkeää. Sopivaa kokoa valitessasi mittaa ensin lantion- ja vyötärönympärys ja valitse näistä mitoista suurempi.

Vaatekoko: L

Lantionympärys: 100 - 140 cm

Imukyky: 3

Pakkauskoko: 22 kpl/ps, 4 ps/ltk

Yleisjako eri imukykyjen kesken on seuraava:

Lievä inkontinenssi: Imukyvyt 0-3

Keskivaikea inkontinenssi: Imukyvyt 4-5

Vaikea inkontinenssi: Imukyvyt 6-10

Attendsin kaikki vaippatuotteet ovat CE-merkittyjä (MDD 93/42/ ECC direktiivin mukaan) eivätkä sisällä PVC:tä tai lateksia.
1 pussi, 22 vaippaa


Imukyky
3

Koko
L

Paino
0.358 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)

Tilavuus
11.42 Litraa

Kommentit
Ulla-Maija L. kirjoitti 15.4.2020:
Valitsin saman tuotteen kuin aikaisemmin ja paketin ulkokuori on identtinen. Sisältö on hieman muuttunut. Housut eivät istu yhtä hyvin kuin ennen. Vaippaosa on ikävästi toispuoleinen ja materiaali tuntuu erilaiselta. Tosin ihoni on helposti ärsyyntyvä ja käytänkin näitä tuotteita vain muutama tunti kerrallaan.
Lisää kommentti

Tuotemerkki