Hyvinvointikaupat‪» Medi10.com -kauppa‪» Inkontinenssi‪» Kertakäyttöiset vaipat ja tippasuojat‪» 4 teipin vaipat, Attends Slip Regular‪»

Attends Slip Regular 10M

Attends Slip Regular 10M


Hinta
23.40 + toimituskulut
Sis. alv 24 %
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.


Määrä
pakkaus


Varastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
Attends Slip Regular -teippivaippa on suunniteltu vaikeaan ja erittäin vaikeaan virtsa- ja/tai ulosteinkontinenssiin. Sen taustamateriaali antaa ihon hengittää lisäten sen hyvinvointia. Vaipassa on neljän tarran kiinnitys ja udelleen kiinnittyvät tarrat voidaan asettaa etuosassa mihin kohtaan tahansa. Tarroja voidaan tarpeen mukaan avata, sulkea ja uudelleen säätää parhaan mahdollisen istuvuuden saamiseksi.

Lahkeensuiden joustoreunat ja erilliset vuotosuojat antavat hyvän istuvuuden ja vähentävät ohivuotojen riskiä. Takaosan joustavan vyötärönauhan ansiosta tuote istuu paremmin ja imuosan anatominen muotoilu parantaa käyttömukavuutta. Imukykyinen ydin auttaa vähentämään ohivuotoja ja epämiellyttävien hajujen syntymistä sekä edistää ihon kuivuutta. Kosteusindikaattori tukee hyvää hoitoa osoittaen vaipan vaihtotarpeen. On tärkeää valita oikea koko, mittaa lantion- ja vyötärönympärys ja valitse näistä mitoista suurempi.


Vaipan keskellä oleva Active Zone -alue tarjoaa korkeaa imukykyä siellä missä sitä todella tarvitaan. Korkea imukyky tarjoaa käyttäjälleen kuivuutta ja parantunutta suojaa ohivuotoja vastaan. Quick-Dry -levittävä kerros on sijoitettu suoraan pintamateriaalin alle kohtaan, johon virtsa vaipassa tulee. Se imee virtsan nopeasti vaipan sisään ja pois iholtaja, ehkäisten sitä palaamasta takaisin vaipan pintaan. Levittävä kerros käsittelee tehokkaasti useita virtsauskertoja ilman, että se vaikuttaa vaipan kapasiteettiin. Tämä takaa käyttäjälle poikkeuksellisen kuivan ihon ja hyvän suojan ohivuotoja vastaan.

Vaipan toimivuuden takia oiken koon valinta on tärkeää. Sopivaa kokoa valitessasi mittaa ensin lantion- ja vyötärönympärys ja valitse näistä mitoista suurempi.

Vaatekoko: M

Lantionympärys: 80 - 110 cm

Imukyky: 10

Pakkauskoko: 26 kplImukyky
10


Koko
M


Paino
0,686 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Tilavuus
17,75 litraa


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 10.9.2021
Yleisarvosana
Hyvä vaippa yöksi. Käytän attends deoplus vaippa kanssa. Poissa imeytyy vaippaan tasaisesti. Ohivuotoja ei ole sattunut.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: