Hyvinvointikaupat » Rintapumppu.fi -kauppa »

Vuokrarintapumput

RINTAPUMPUN VUOKRAUS

LUE VUOKRASOPIMUS HUOLELLISESTI. VUOKRAAMALLA PUMPUN SITOUDUT NOUDATTAMAAN VUOKRASOPIMUSTA.

Sopimusehdot:
VuokrasopimusHUOM! MUISTATHAN TILATA PULLOSARJAN ERIKSEEN!

Vuokraamme sairaalatasoisen Ameda Elite-tuplarintapumpun postitse kaikkialle Suomeen. Pumpun vuokra on aloitusvuokra + 1,65 €/vrk. Lisäksi vuokrauksen yhteydessä maksetaan pantti, joka palautetaan pumppukokonaisuuden palauduttua ehjänä.

Huomioithan, että vuokrahinta ei sisällä pullosarjaa, vaan se tulee ostaa erikseen. Mikäli sinulla entuudestaan on toimiva Ameda-pullosarja letkuineen ja liittimineen, ei uutta tarvitse ostaa.

Minimivuokra-aikaa ei ole. Kertynyt vuokra laskutetaan pumpun palautuksen yhteydessä tai automaattisesti puolen vuoden välein. Lasku lähetetään sähköpostilla asiakkaan tilauksen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen, sitä ei lähetetä kirjepostina. Muistathan tutustua pumpun vuokrasopimukseen ennen vuokrausta!

Vuokrattavaan kokonaisuuteen kuuluu rintapumppu, virtajohto, kaksiosainen kotelo ja sen pehmuste sekä ohje. Pumpun käyttämiseksi tarvitaan lisäksi Ameda-pullosarja. Pullosarjan voi tilata tältä samalta sivulta. Pullosarjaan saa myös varaosia.

Ameda Eliteen sopii molemmat, Eco ja Hyegiene, pullosarjat. Merkittävin ero sarjoilla on korkki. Eco-sarjan pullokorkki on umpinainen ja Hygiene-sarjan pullokorkissa on tuttiaukko. Mitta-asteikko on Hygiene-sarjassa hieman selkeämmin näkyvä.

Pumppu on ehjä ja oikein säädetty. Vuokrausten välillä jokainen pumppu puhdistetaan, imutehot sekä toiminnot tarkistetaan ja pumppu säädetään ja huolletaan tarvittaessa. Vuokraamasi pumpun huoltopäivä löytyy pumpun pohjasta.

Voit olla varma, että vuokraamasi pumppu on ehjä, turvallinen ja luotettava ja sen imu on valmistajan määräysten mukainen.

Vuokrauksen hinnat:
Aloitusvuokra (sis. asiakaspalautuksen)
8,00 €
Vuorokausivuokra
1,65 €
Pantti (sis 24% alv)
125,00 €
Toimituskulu
määräytyy verkkokauppatilauksen loppuhinnan mukaan


Ameda Elite on hiljainen, sähköllä toimiva rintapumppu ammattilaisille. Se on kätilöiden, imetysasiantuntijoiden ja äitien suosittelema erittäin laadukas ja kestävä sähkörintapumppu, joka mahdollistaa kummankin rinnan yhtäaikaisen pumppaamisen. Kaksoispumppaus puolittaa pumppaamisen käytetyn ajan, edesauttaa maidon herumista ja ehkäisee maidon hukkavuodon. Erillinen säätö imuteholle ja -rytmille mahdollistaa vauvan oman imurytmin täydellisen jäljittelyn.

Rintapumpusta on apua myös rintatulehduksen (mastiitti) ehkäisyssä ja hoidossa: Pumppaamalla säännöllisesti ja riittävän usein rintojen tyhjennys tapahtuu tehokkaasti, eivätkä maitotiehyet pääse tukkeutumaan.

Patentoitu silikonikalvotekniikka suojelee maitoa viruksilta ja bakteereilta sekä pitää pumpun puhtaana. Silikonikalvotekniikan ansiosta pumpun imu ei ole herkkä ilmavuodoille ja tuplapulloissa säilyy imu myös silloin, kun toinen pullo ei ole käytössä - kuten vaikka puhelimeen vastattaessa.

Pumppu ja tarvikkeet on helppo puhdistaa ja pitää puhtaana. Pumpun imuosan saa irti ja sen voi puhdistaa erikseen. Elite on yhteensopiva kaikkien Ameda-pullosarjojen kanssa.

Käyttö: Ennen käyttöä tutustu huolellisesti pumpun mukana tuleviin Ameda Eliten käyttöohjeisiin.

Palautus: Ameda Elite palautetaan postitse samassa pahvilaatikossa, jossa se toimitettiin. Palautus ei maksa sinulle mitään, kun kerrot postille, että kyseessä on asiakaspalautus Medi10 Oy:lle. Liitä mukaan oheinen vaihto-/palautuskaavake täytettenä.

VAIHTO-/PALAUTUSKAAVAKE (pdf)


Mikäli sinulla ei entuudestaan ole Amedan pullosarjaa, tilaa se pumpunvuokrauksen yhteydessä.


HALUAISITKO LUNASTAA SAIRAALATASOISEN AMEDA ELITE-VUOKRAPUMPUN OMAKSESI vuokra-ajan jälkeen tai sen aikana? Nyt se onnistuu! Hinta määräytyy kyseisen pumpun käyttöiän mukaan. Myös käyttämäsi vuokra-aika huomioidaan. Myynnissä myös takuukunnostettuja sekä uusia Ameda Elite-rintapumppuja. Kysy lisää asiakaspalvelustamme puh. 044 5681115 (klo 10-15 arkisin) tai s-postitse tilaukset@medi10.fi