Hyvinvointikaupat » Rintapumppu.fi -kauppa » Vauvan ruokailu ja tutit » Imetystä tukevat anatomiset Bioteet-tuttipullot, tutit ja tarvikkeet »

BIOTEET® Tuttipullot (PP) pullotutin kanssa 230 ml tai 330 ml, 2 kpl pakkauksissa

BIOTEET® tuttipullot (PP) pullotutin kanssa 230 ml tai 330 ml, 2 kpl pakkauksissa

BIOTEET® tuttipullot (PP) pullotutin kanssa 230 ml tai 330 ml, 2 kpl pakkauksissa
Hinta
18.10
+ toimituskulut
Hinta sis. alv 24%

Määrä
pakkaus

Koko
230 ml, tuttikoko 1
230 ml, tuttikoko 2
330 ml +0.84 €


Saatavuus
Heti

Varastotilanne

Tuotteen kuvaus

Bioteet® tuttipullo (PP) ja pullotutti (koko 2) 230 tai 330 ml, 2 kpl / pakkaus.

Tyylikkään himmeä tuttipullo on tukeva ja turvallinen käyttää. Pullon kyljessä on selkeä mittataulukko ja sen voi puhdistaa tiskikoneessa. Se ei sisällä haitallisia kemikaaleja (BPA), jotka voisivat irrota käytön yhteydessä.

Tuttipullokokonaisuuteen kuuluu patentoitu, anatomisesti muotoiltu Bioteet-pullotutti #2, joka soveltuu rintamaitoa ja vettä sakeammalle nesteelle (esim. vastike). Lisäksi siihen voi ostaa lisävarusteena erillisen kahvaosan, joka tukee vauvan
kehitystä ja edistää omatoimisuutta. Kahva helpottaa lapsen siirtymistä tuttipullosta nokkamukiin takaamalla tukevan otteen kummallekin kädelle.

Ranskalaiset BIOTEET®-pullotutit on kehitetty yhdessä sikälaisten hammaslääkärien kanssa ja erityishuomio on kiinnitetty tutin oikeaan muotoon. Pinnat ja paksuudet on suunniteltu vauvan suun anatomian mukaan siten, että vauvan imemisliikkeet ovat samat kuin äidin rinnalla. Tämä vähentää suulaen virheellistä muotoutumista ja edistää hampaiden kasvamista oikein.

Hengittämis- ja nielemisrytmi on otettu huomioon ja siten vältetään väärien reittien ja korvatulehduksen riskiä. Maidontulo vastaa oikeaa imetystapahtumaa, eikä maito tule vauvan suuhun liian isoina annoksina. Oikealla nopeudella ja rytmillä tuleva maito noudattaa vauvan nielemisrytmiä eikä vatsaan tule ilmaa ja yksi koliikkiin vaikuttavista tekijöistä poistuu.

Bioteet-pullotutti ei aiheuta nännihämmennystä, vaan vauvalla säilyy tuntuma siihen, miten rintaa imetään. (Huom! Perinteisestä tuttiruokinnasta Bioteet-tuttiin siirtyvällä vauvalla voi alussa esiintyä nännihämmennyksen oireita. Syy on sama kuin jos vauva siirtyisi perinteisestä tutista rintaruokintaan, ts. hän ei heti osaa imeä oikealla tavalla. Tämä korjaantuu yleensä nopeasti.)

Ennen ensimmäistä käyttökertaa tuote tulee steriloida esim. keittämällä kiehuvassa vedessä vähintään 10 minuutin ajan.

Pullotuttien kokoluokitus:

#1

Rintamaito/vesi

#2

Äidinmaitokorvike

#3

Sakeutettu äidinmaitokorvike/velli

HUOM! Bioteet-pullotutit ovat yhteensopivia vain Bioteet-pullojen kanssa.

Standardin NF EN 14 350 mukainen.

Valmistaja: Iltet

Valmistusmaa: Ranska

Iltet on ekologisesti valveutunut yritys, jolle ympäristöarvot ovat erityisen tärkeitä.

Tutit ja tuttipullot ovat hygieniatuotteita, joita ei voi palauttaa koska kotona käynyttä tuotetta ei voi enää myydä riippumatta tuotteen kunnosta.


Valmistusmaa
Ranska

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: