Hyvinvointikaupat » Rintapumppu.fi -kauppa » Vauvan ruokailu ja tutit » Imetystä tukevat anatomiset Bioteet-tuttipullot, tutit ja tarvikkeet »

BIOTEET® Pullotutit

BIOTEET® pullotutit

BIOTEET® pullotutit
BIOTEET® pullotutit
Hinta
6.50
+ toimituskulut
Hinta sis. alv 24%

Määrä
pakkaus

Tuttiaukko
#1 Rintamaito, vesi ja muut vastaavat nesteet
#2 Sakeutettu äidinmaitokorvike, velli
#3 Sakeutettu äidinmaitokorvike, velli, ohut puuro


Saatavuus
Heti

Varastotilanne

Tuotteen kuvaus

BIOTEET®-pullotutit on kehitetty yhdessä hammaslääkärien kanssa ja erityishuomio on kiinnitetty tutin oikeaan muotoon. Pinnat ja paksuudet on suunniteltu vauvan suun anatomian mukaan siten, että vauvan imemisliikkeet ovat samat kuin äidin rinnalla. Tämä vähentää suulaen virheellistä muotoutumista ja edistää hampaiden kasvamista oikein.

Hengittämis- ja nielemisrytmi on otettu huomioon ja siten vältetään väärien reittien ja korvatulehduksen riskiä. Maidontulo vastaa oikeaa imetystapahtumaa, eikä maito tule vauvan suuhun liian isoina annoksina. Oikealla nopeudella ja rytmillä tuleva maito noudattaa vauvan nielemisrytmiä eikä vatsaan tule ilmaa ja yksi koliikkiin vaikuttavista tekijöistä poistuu.

Ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta Bioteet-pullotutti ei aiheuta nännihämmennystä, vaan vauvalla säilyy tuntuma siihen, miten rintaa imetään. (Huom! Perinteisestä tuttiruokinnasta Bioteet-tuttiin siirtyvällä vauvalla voi alussa esiintyä nännihämmennyksen oireita. Syy on sama kuin jos vauva siirtyisi perinteisestä tutista rintaruokintaan, ts. hän ei heti osaa imeä oikealla tavalla. Tämä korjaantuu yleensä nopeasti.)

Imetys on luonnollisin tapa ruokkia vauvaa. Se tukee vauvan kasvua eikä aiheuta hengitys- tai nielemisongelmia, joita tuttiruokinnassa voi ilmetä. Runsaalla ja pitkäaikaisella ns. perinteisen tutin käytöllä on tutkitusti yhteys hampaiden asentovirheisiin (Labbock & Hendershot, 1987).

Anatominen Bioteet-pullotutti on valmistettu lääketieteen käyttöön soveltuvasta silikonista. Se on hygieeninen, kestävä, allergisoimaton, hajuton ja mauton.

Pakkauskoko: 2 samankokoista pullotuttia

HUOM! Bioteet-pullotutit ovat yhteensopivia vain Bioteet-pullojen kanssa.

Valmistaja: Iltet
Valmistusmaa: Ranska

Iltet on ekologisesti valveutunut yritys, jolle ympäristöarvot ovat erityisen tärkeitä.

Valmistusmaa
Ranska

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: