Hyvinvointikaupat » Medi10.com -kauppa » Inkontinenssi » Kertakäyttöiset vaipat ja tippasuojat » 4 teipin vaipat, Attends Slip Regular »

Attends Slip Regular Plus 10L


Hinta
23.27
+ toimituskulut
Sis. alv 24%

Määrä
pakkaus

Heti varastossa


Saatavuus
Heti

Varastotilanne

Tuotteen kuvaus
Attends Slip Regular Plus- teippivaippa on suunniteltu vaikeaan virtsa- ja/tai ulosteinkontinenssiin. Anatomisesti muotoilluissa vaipoissa on toistuvan avaamisen ja kiinnityksen mahdollistava 4-teipin kiinnitys, jonka ansiosta se istuu tiiviisti. Vaippa on huomaamaton ja väriltään valkoinen.


Vaipan keskellä oleva Active Zone -alue tarjoaa korkeaa imukykyä siellä missä sitä todella tarvitaan. Korkea imukyky tarjoaa käyttäjälleen kuivuutta ja parantunutta suojaa ohivuotoja vastaan. Quick-Dry -levittävä kerros on sijoitettu suoraan pintamateriaalin alle kohtaan, johon virtsa vaipassa tulee. Se imee virtsan nopeasti vaipan sisään ja pois iholtaja, ehkäisten sitä palaamasta takaisin vaipan pintaan. Levittävä kerros käsittelee tehokkaasti useita virtsauskertoja ilman, että se vaikuttaa vaipan kapasiteettiin. Tämä takaa käyttäjälle poikkeuksellisen kuivan ihon ja hyvän suojan ohivuotoja vastaan.

Vaipan toimivuuden takia oiken koon valinta on tärkeää. Sopivaa kokoa valitessasi mittaa ensin lantion- ja vyötärönympärys ja valitse näistä mitoista suurempi.

Vaatekoko: L

Lantionympärys: 90 - 120 cm

Imukyky: 10

Pakkauskoko: 14 kpl


Yleisjako eri imukykyjen kesken on seuraava:

Lievä inkontinenssi: Imukyvyt 0-3

Keskivaikea inkontinenssi: Imukyvyt 4-5

Vaikea inkontinenssi: Imukyvyt 6-10


Attendsin kaikki vaippatuotteet ovat CE-merkittyjä (MDD 93/42/ ECC direktiivin mukaan) eivätkä sisällä PVC:tä tai lateksia.


Imukyky
10

Koko
L

Paino
0.605 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)

Tilavuus
18 Litraa

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki